Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Αίγυπτος: 17χρόνη πλήρωσε με την ζωή της ότι δεν τήρεισαι την απογόρευση κυκλοφορίας.


Μία 17χρονη μαθήτρια τιμωρήθηκε από την οικογένειά της με θάνατο, επειδή δεν τηρείσαι την απαγόρευση κυκλοφορίας στην Γκίζα της Αιγύπτου. Πριν φύγει από το σπίτι η μητέρα της είπε ότι «θα σπάσει το λαιμό της» αν αργούσε ξανά να επιστρέψει στο σπίτι.
Όμως η μαθήτρια δεν έλαβε σοβαρά υπόψη της, τις απειλές. Την επόμενη φορά που άργησε να επιστρέψει, η μητέρα της κάλεσε τους θείους της 17χρονης της να πάνε στο σπίτι για να κάνουν το κορίτσι να πειθαρχήσει.
Ο Οσάμα, ένας οδηγός 31 ετών και ο Μόζι ένας υδραυλικός 27 ετών έφτασαν στο σπίτι και σχεδίασαν πώς θα «τιμωρήσουν» το κορίτσι.


Οι δύο άνδρες πήραν την κοπέλα σε ένα δωμάτιο, στο πίσω μέρος του σπιτιού και έκλεισαν την πόρτα. Την έβαλαν να καθίσει σε μια καρέκλα, της έδεσαν τα χέρια και τα πόδια και άρχισαν να την χτυπούν με μεγάλη μανία. 
Η 17χρονη μαθήτρια πέθανε δεμένη στην καρέκλα ενώ αιμορραγούσε και έφερε μώλωπες σε όλο της το σώμα. Όσο οι δύο άνδρες χτυπούσαν την 17χρονη, η μικρή της αδερφή ήταν παρούσα. 

Όταν τα δύο αδέλφια αντιλήφθηκαν ότι η νεαρή κοπέλα πέθανε, ζήτησαν βοήθεια από την μητέρα της. Την μετάφεραν στον κάτω όροφο του σπιτιού, ακριβώς κάτω από τις σκάλες, και είπαν ότι έπεσε.
Καθάρισαν τα αίματα και κάλεσαν την αστυνομία. Όταν ο ιατροδικαστής εξέτασε το σώμα της άτυχης κοπέλας επιβεβαίωσε ότι υπήρχαν εμφανή σημάδια κακοποίησης και ξυλοδαρμού.

Τέλος, η μικρότερη αδερφή του θύματος ομολόγησε ότι οι θείοι και η μητέρα της σκότωσαν την αδελφή της.
Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και ομολόγησαν το έγκλημα τους, λέγοντας ότι προσπαθούσαν να συνετίσουν την 17χρονη και να βοηθήσουν την αδερφή τους. 

Πηγή: bikyamasr.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...