Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

Απενεργοποίηση ειδοποιήσεων για παιχνίδια στο Facebook

Oι κατά τα άλλα αξιαγάπητοι φίλοι στα προφίλ στο Facebook συνηθίζουν να ασχολούνται με παιχνίδια που προσφέρει το κοινωνικό δίκτυο.
Για όσους όμως δεν αρέσκονται σε τέτοιου είδους συνήθειες οι διαρκείς ειδοποιήσεις και προσκλήσεις σε διάφορες εφαρμογές γίνονται εξαιρετικά κουραστικές.
Για να απαλλαγούμε από αυτό το ενοχλητικό κόκκινο σηματάκι πάνω αριστερά στην οθόνη που μας ενημερώνει για τα διάφορα δρώμενα της φάρμας και λοιπών,

ακολουθούμε τα παρακάτω:1)   Πατάμε τον σύνδεσμο https://www.facebook.com/appcenter/ -ο λογαριασμός του προφίλ πρέπει να είναι συνδεδεμένος.
2)    Κάτω αριστερά στην σελίδα εμφανίζεται “Requests” και επιλέγουμε
3)    Θα εμφανιστούν αρχικά οι προσκλήσεις στα παιχνίδια, εκεί δίπλα από το “Play now” επιλέγουμε “x” και έπειτα την πρώτη επιλογή “Block…” που εμφανίζεται σε κίτρινο φόντο αν θέλουμε να μπλοκάρουμε την συγκεκριμένη εφαρμογή ή την δεύτερη “Ignore all requests from…” αν θέλουμε να σταματήσουμε να λαμβάνουμε αιτήματα για παιχνίδια από συγκεκριμένο άτομο.
4)    Πιο κάτω στη σελίδα είναι πιθανό να εμφανίζονται και άλλες εφαρμογές, για κάθε μία από αυτές επιλέγουμε “Ignore all’’ και έπειτα επιβεβαιώνουμε επιλέγοντας ‘block” ή “report”, συνεχίζοντας πατάμε “Okay’’


Κάπως έτσι θα μειωθούν οι ειδοποιήσεις για παιχνίδια και εφαρμογές. 

@v4Vent

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...