Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Εκουαδόρ: Στην χώρα με μοτοσυκλέτα.

Μια διαφορετική εκδρομή ετοιμάζεται να λανσάρει μια εταιρία ενοικίασης μοτοσυκλετών στο Εκουαδόρ και απευθύνεται σε όσους έχουν ονειρευτεί να εξερευνήσoυν την ζούγκλα του Αμαζονίου με μοτοσικλέτα και να περάσουν τις Άνδεις, διοργανώνοντας μια επταήμερη εκδρομή στα διαφορετικά τοπία που προσφέρει η χώρα του Εκουαδόρ στον ταξιδιώτη.  


Όσοι συμμετέχουν θα οδηγήσουν κατά μήκος της ακτής του Ειρηνικού Ωκεανού, σε ορεινούς όγκους 14.000 ποδιών, δίπλα σε ηφαιστειακούς κρατήρες αλλά και στην ζούγκλα του Αμαζονίου.
Quito
Το ταξίδι αρχίζει από το Quito, που έχει χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO. Έπειτα ακολουθεί στάση στο Inti-ñan όπου οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν με την βαρύτητα στην «κόκκινη γραμμή». 


Θα ακολουθήσουν βόλτες γύρω από τον κρατήρα του ηφαιστείου Pululahua και έπειτα η ομάδα θα κατευθυνθεί προς τις δυτικές πλαγιές των Άνδεων όπου και έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στο εργοστάσιο σοκολάτας του El Quetzal.



 Pululahua 
Στην διάρκεια της εβδομαδιαίας περιοδείας, οι αναβάτες θα ταξιδέψουν κατά μήκος της ακτής του Ειρηνικού, θα ανεβούν στις Άνδεις και θα κάνουν μια βόλτα στην «λεωφόρο των ηφαιστείων». Αργότερα, θα κατέβουν στον Αμαζόνιο και θα εξερευνήσουν ένα από τα πιο πλούσια μέρη σε βιοποικιλότητα στον πλανήτη.


Sigchos
Το μεγαλύτερο κομμάτι της απόστασης καλύπτεται από βατούς σχετικά δρόμους αλλά σε κάποια μέρη όπως το Sigchos η οδήγηση γίνεται πιο δύσκολη. 


Πηγή:  Motorcysling.speedtv.com
Photos: Retire-in-ecuator.com 
              Ecuator.pordesscubrir.com 
              Paisdeleyenda.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...